INVESTIGACIÓ OBERTA

Un menor ferit en un tiroteig en una plaça del Raval de Brcelona

Els trets s'han produït entre la plaça Folch i Torres i el carrer de Reina Amàlia

efectos del tiroteo en el barrio del raval / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez / Barcelona

Un menor ha resultat ferit en el tiroteig que ha tingut lloc aquesta matinada entre la plaça plaça Folch i Torres i el carrer Reina Amàlia del Raval de Barcelona, segons ha avançat la cadena SER i ha pogut confirmar aquest diari.

El noi, que va ser localitzat poc després pels Mossos, presentava un orifici de bala d’entrada i sortida i es troba hospitalitzat en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

Notícies relacionades

La víctima és un immigrant tutelat per la Generalitat, segons han confirmat fonts de la Conselleria d’Afers Socials. Els Mossos investiguen ara els fets, que han ocorregut cap a les 05.00 hores quan una persona, que encara no ha sigut identificada, ha disparat al menor per motius que es desconeixen.

Unes dues hores abans, cap a les 03.00 hores, a la mateixa zona s’havia produït una baralla en què han participat diverses persones, el nombre de les quals els Mossos desconeixen, tot i que ja n’han pogut identificar dues. La policia investiga si els dos fets, que s’han produït en llocs propers i amb poques hores de diferència, poden estar relacionats.