Collboni i Valls, contra Maragall per la seva crítica a la política de seguretat de BCN

El líder de BCN Canvi critica les reflexions que el líder d'ERC a Barcelona ha exposat en un article a EL PERIÓDICO

El primer tinent d'alcalde de Barcelona ha respost que les polítiques per combatre el 'top manta' que aplica el consistori també les implementen ajuntaments republicans

undefined49423279 12 08 2019 jaume collboni en declaraciones a los medios en e190812140524

undefined49423279 12 08 2019 jaume collboni en declaraciones a los medios en e190812140524 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

El líder de BCN Canvi en l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, i el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, han criticat el pensamentd’Ernest Maragall sobre la inseguretat –amb referència a un article del líder municipal d’ERC al ‘Diari’ .

En una publicació de Twitter recollida per Europa Press, Valls ha defensat que davant la inseguretat s’han d’aplicar polítiques de "tolerància zero amb la delinqüència i les màfies", amb referència a la qüestió de la venda ambulant il·legal a Barcelona.

L’ex primer ministre de França ha afirmat, en relació amb les noves polítiques de l’ajuntament amb les persones manteres, que “no és cosa d’esquerres o dretes, és sentit comú i ens ho demana la gent”.

Collboni, per la seva part, ha respost aquest dilluns al líder municipal d’ERC, que les polítiques per combatre el ‘top manta’ que aplica el consistori també les implementen ajuntaments republicans, perquè “no hi ha alternativa a fer complir les normes”.

Notícies relacionades

Quan li han preguntat en declaracions als mitjans en el Tibidabo, ha insistit que un Govern municipal no té alternativa a aplicar les normes i, sobre si des de l’executiu d’Ada Colau han abordat l’estratègia contra el ‘top manta’ amb el regidor de BCN Canvi Manuel Valls, ha replicat: “Hi ha connexions que no veig per enlloc”.

Comentari irònic

Ha compartit l’article a través de les seves xarxes socials, ironitzant que es tracta d’una “lectura interessant i molt pedagògica”. El regidor ha dedicat el text als que el critiquen “per haver impedit l’elecció d’un alcalde separatista”, en relació amb els vots que va aportar per investir Ada Colau com a nova alcaldessa de Barcelona.