DESPRÉS D'UN INTENT DE ROBATORI

Tres menors apunyalen un vigilant de seguretat al centre de Barcelona

Els nois havien intentat robar el rellotge a un turista mexicà i van ser retinguts per l'empleat de Decathlon

captura

captura

1
Es llegeix en minuts
Lourdes Barragán / Begoña González

Un menor ha sigut detingut aquest dijous després d’apunyalar un vigilant de seguretat al centre de Barcelona. El jove, que anava acompanyat de dos nois més que han aconseguit fugir, ha ferit lleument l’empleat de Decathlon del carrer de la Canuda després d’un forcejament. 

Segons testimonis del succés, els menors havien intentat robar el rellotge a un turista mexicà i van ser retinguts pel vigilant de seguretat. Fonts de Mossos han confirmat que el noi detingut té 17 anys i hauria utilitzat una arma blanca per ferir el vigilant.

En el vídeo compartit en xarxes pels testimonis de l’incident es veu com el menor és retingut després de l’apunyalament. 

Testimonis del succés

Notícies relacionades

Diversos testimonis del forcejament han assegurat que els menors van agredir el guàrdia. "Portaven esprai i el van llançar al guàrdia als ulls", ha explicat la propietària d’un comerç pròxim al Decathlon del carrer de la Canuda. 

Sobre la identitat dels nois, uns joves que han presenciat l’atac han assegurat que eren joves però que "van escapar". Una altra dona d’un comerç pròxim ha assegurat que "van intentar robar un rellotge, bastant car, pel que m’han dit, i al de seguretat li van llançar esprai pebre i després el van apunyalar al braç amb una navalla".