DISSABTE PASSAT

El robatori a la família reial de Qatar en un hotel de luxe de Barcelona

Els lladres es van emportar la caixa forta de l'habitació de l'Hotel Monument, en ple passeig de Gràcia

58

58

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La família reial de Qatar ha patit un robatori a l’hotel de luxe Monument de Barcelona. Els lladres van arrencar la caixa forta de l’habitació mentre les víctimes feien turisme per la ciutat dissabte passat, dia 29, segons ha confirmat aquest diari. El botí de les joies i els diners sostrets no es coneix amb certesa, però algunes fonts diuen que el robatori estaria entorn dels 30.000 euros. 

La porta de l’habitació de l’Hotel Monument, en ple passeig de Gràcia, no havia sigut forçada i per això els Mossos que investiguen el robatori sospiten que els lladres sabien qui eren les seves víctimes i els plans a la capital catalana.  Els membres de la família reial van sortir de l’hotel a primera hora de la tarda per fer turisme i no van tornar fins a les 21.00 hores, quan van descobrir el robatori.

Notícies relacionades

La suite va ser precintada perquè la policia científica pogués treballar en l’obtenció de proves. També s’estan revisant les càmeres de seguretat del luxós establiment de cinc estrelles.

Una diplomàtica morta per una estrebada

El robatori es produeix dies després de la mort a Barcelona d’una alt càrrec del govern de Corea del Sud, Hyewon Kim, que va resultar greument ferida després de patir l’estrebada d’un lladre a la zona de Diagonal Mar de Barcelona. L’agressor, que va actuar des d’una motocicleta, va sorprendre la representant coreana per l’esquena, li va agafar la bossa i va accelerar. La dona va perdre l’equilibri i es va donar un cop al cap contra terra.

Temes:

Robatoris