Mascarell serà el número 4 de la llista de JxCat a Barcelona

El delegat de la Generalitat a Madrid s'afegeix així a la candidatura de Forn

mascarell / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

El delegat de la Generalitat a Madrid i membre de la Crida Nacional per la República, Ferran Mascarell, serà el número quatre de la candidatura de JxCat per a les municipals de Barcelona, que encapçalarà l’exconseller pres Joaquim Forn.

Així ho ha confirmat el mateix Mascarell aquest diumenge a Barcelona al costat de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, que es presentarà com a número dos a la llista, i l’exconsellera Neus Munté, que es presentarà, al tercer lloc.

"De moment tenim confirmat fins aquí i esperem en els pròxims dies continuar sumant noves persones i trajectòries, ha anunciat Artadi abans d’afegir que la candidatura agregarà nous "perfils diferents".

Ex del PSC

Notícies relacionades

Aquest dijous Mascarell va anunciar que se sumava a la candidatura de JxCat per als comicis municipals del pròxim 26 de maig, però encara no havia concretat quin lloc de la llista ocuparia.

Mascarell va formar part de l’equip de govern d’Artur Mas després d’abandonar el PSC el 2010 i actualment és una de les cares visibles de la Crida Nacional per la República, l’acabat de crear moviment al voltant de JxCat i capitanejat per l’expresident català Carles Puigdemont.