La Guàrdia Urbana deté dos 'rellotgers' que van trencar el braç a un turista

Els assaltants van seguir la víctima, després d'haver-lo estat observant davant d'un bar de copes

Malgrat que no van aconseguir treure-li el Rolex que portava, sí que es van emportar almenys 7.200 euros en efectiu

zentauroepp47336240 dinero guardia urbana190313205240

zentauroepp47336240 dinero guardia urbana190313205240

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un home de nacionalitat croata va resultar ferit el cap de setmana passat a la zona d’oci del Front Marítim de Barcelona, després que dues persones l’atraquessin enmig del carrer i li intentessin robar el rellotge, un Rolex de luxe, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO.

La víctima, que va ser sorpresa davant del Casino de Barcelona, al carrer de Marina, va ser traslladada a l’Hospital del Mar amb un braç trencat. La Guàrdia Urbana, que va intervenir en el cas i va aconseguir interceptar dos dels lladres –de nacionalitat marroquina–, va recuperar més tard 7.200 euros, una bossa amb objectes personals i dos telèfons mòbils d’altres víctimes.

Els fets van passar de matinada, a prop de les escales que condueixen als locals d’oci del port, quan els agents van rebre una trucada que els va alertar que un turista, d’uns 50 anys, que acabava de sortir d’un dels establiments de la zona, havia sigut atracat i tenia un braç trencat. Pel que sembla, els autors havien estat asseguts a la taula del costat al local on la víctima i una acompanyant havien estat prenent alguna cosa.

Al sortir del lloc, els homes havien seguit la víctima, a qui primer van intentar robar el rellotge amb la tàctica de distracció del ‘ronaldinho’. Al veure que s’hi resistia, s’hi van abalançar, i li van trencar el braç esquerre. Un d’ells portava, a més, una navalla, amb la qual havia amenaçat la víctima i l’acompanyant.

Notícies relacionades

Després de rebre l’avís de l’atracament i escoltar el relat de la víctima, diverses patrulles de la Urbana van iniciar la recerca, fins localitzar els tres presumptes atracadors. En van aconseguir detenir dos després d’una persecució.

Un d’ells, amb la bossa amb diners en metàl·lic, i l’altre amb més bitllets, que sumaven un total de 7.250. La víctima, però, va manifestar que li havien sostret entre 12.000 i 13.000 euros. El tercer atracador va desaparèixer, pel que sembla amb part del botí.