La CUP es desdiu que la gossera sacrifiqués 68 gossos

La formació anticapitalista retira una pregunta a la comissió d'Ecologia i demana perdó

zentauroepp35447292 barcelona   barcelones     09 09 2016   distritos    report 190115144246

zentauroepp35447292 barcelona barcelones 09 09 2016 distritos report 190115144246 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El grup de CUP-Capgirem s’ha retractat de l’acusació que va formular el cap de setmanapassat, segons la qual s’havien sacrificat 68 gossos de races potencialment perilloses, però que no havien protagonitzat cap incident, al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB). En la seva denúncia, la CUP-Capgirem assegurava que la mort de tots aquests animals sans es va dur a terme a finals de desembre.

Notícies relacionades

"Volem fer constar que una vegada contrastats aquestes dades no es corresponen amb la realitat", assenyala la formació anticapitalista en un comunicat en què anuncia que retira la pregunta que sobre aquesta qüestió havia presentat per ser resposta per l’equip de govern en la comissió municipal d’Ecologia. La formació anticapitalista admet la "inconsistència de les dades" que va utilitzar per acusar el centre d’acollida animal.

La CUP-Capgirem, en la seva defensa, afegeix: "No és gens habitual que es cometi un error en les dades que portem als diferents espais polítics", però aquesta vegada "sí que hem errat en la informació i és per això pel que rectifiquem, retirem la pregunta de la comissió, i demanem disculpes a les persones que s’hagin sentit molestes per això".