AL RAVAL

Vuit ferits lleus en un incendi al centre de Barcelona

Les flames s'han propagat en un edifici a la cantonada del carrer dels Àngels amb Pintor Fortuny

video 3444190 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vuit persones han resultat ferides, cap d’elles greu, en un incendi en un immoble situat al carrer dels Àngels número 12 del barri del Raval de Barcelona del qual encara es desconeix el seu origen, tot i que els veïns apunten a un possible curtcircuit.

Segons fonts municipals, tres dels ferits, entre ells un menor, han sigut traslladats a l’hospital, mentre que els altres cinc han sigut atesos al lloc del succés per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Poc abans de les 14.00 hores els bombers han donat per extingit el foc, tot i que han continuat ventilant l’edifici per l’acumulació de fum.

Notícies relacionades

Els Bombers de Barcelona, que hi han enviat nou dotacions, han desallotjat alguns veïns de l’edifici. Per la seva banda, la Guàrdia Urbana ha realitzat algunes desviacions en el trànsit de la zona per facilitar la feina dels serveis d’emergència. El SEM ha desplaçat també vuit unitats al lloc dels fets.

Els bombers han desallotjat l’edifici, d’entresol, principal i quatre pisos. Bombers de Barcelona han descartat que el foc hagi afectat l’estructura, però han tallat el gas de la finca per precaució i s’ha hagut de sanejar la façana, perquè el foc ha afectat algun balcó. Els veïns podran tornar tots a casa, excepte els del pis on s’ha declarat el foc.

Temes:

Bombers Incendis