04 jul 2020

Anar al contingut

AGENDA DE LA MERCÈ 2018

El que no t'has de perdre de la Mercè aquest dilluns

El piromusical posa punt i final als quatre dies de festa major de Barcelona

Arnau Soto

El que no t'has de perdre de la Mercè aquest dilluns

FERRAN NADEU

Les matinades de grallers, a partir de les vuit del matí, donaran avui inici a l’últim dia de les festes de la Mercè 2018, amb un recorregut que s’iniciarà i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume. El colofó el posarà el piromusical de la Mercè, que formarà el primer mosaic al cel a partir de les 22 hores a l’avinguda de Maria Cristina.

En la jornada de la festivitat de la patrona de Barcelona tindran lloc la tradicional missa catòlica i el Seguici, mentre que també a Sant Jaume es veurà l’actuació de les colles castelleres de la ciutat.

Al Palauet Albéniz, a les 13.00 hores, es podrà disfrutar d’activitats de dansa i tallers per a totes les edats, amb el Grup Etnogràfic Danças e Cantares do Minho, procedent de Lisboa, la ciutat convidada, i estarà obert a tots els públics.

En el marc de les activitats urbanes, destaquen al parc de la Ciutadella els Jocs Ambulants, de 12.00 a 19.45 hores, i Big Mouthers, a partir de les 17.00 hores, al passeig de Lluís Companys.

Activitats tots el dia

Al Circ al Castell de Montjuïc hi haurà activitats tot el dia, com Los Herreita, una barreja de circ i música que es podrà disfrutar de 12 a 20 hores.

En el nou espai de la ribera del Besòs, també hi haurà activitats durant tot el dia, com per exemple l’Amma Mbenge, taller de dansa per a totes les edats a partir de les 15.15 hores.

Al Parc de la Trinitat també hi haurà diferents activitats des de les 12 fins a les 20 hores, en les que es podrà practicar esport, dansa i música, i també disciplines com Competicions de Streetball Basket i Teqball a les 12 i 16 hores.

El ritme d’Holoqué amb el seu espectacle infantil i Teatre sobre rodes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm des de les 12 fins a les 21 hores posarà punt i final a quatre dies de jornada festiva pels carrers de Barcelona.