A MONTJUÏC

La Font Màgica tornarà a funcionar a partir de l'1 de març

Havia estat tancada per manteniment des de principis de gener i incorporarà espectacles de l'últim Piromusical

zentauroepp16855264 font magica180226192614

zentauroepp16855264 font magica180226192614 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Font Màgica de Montjuïc reprendrà a partir de dijous el seu funcionament ordinari en horari d’hivern, després d’una parada del servei iniciada el 8 de gener amb motiu dels treballs de manteniment anuals per conservar la qualitat de les instal·lacions, segons va informar ahir l’Ajuntament de Barcelona. La popular font, una de les grans atraccions de la capital, oferirà espectacles de llum, música i color des de les 20.00 fins a les 21.00 hores els dijous, divendres i dissabtes –amb inici a les 20.00 i a les 20.30 hores–, i mantindrà el seu funcionament ornamental diürn en funció del dia de la setmana.

Notícies relacionades

Els espectacles de la font combinaran diversos estils, i incorporaran el Piromusical de la passada festa major de la Mercè, dedicat als Jocs Olimpícs del 1992, a la ciutat de Reykjavík i al compositor Enric Granados. Els prop de 4.000 metres cúbics d’aigua, d’origen freàtic, necessaris per al seu funcionament van començar a omplir-se divendres passat, procedents de diversos pous de captació que, a més d’omplir la font, donen servei a la muntanya de Montjuïc i permeten proveir altres fonts i llacs, netejar carrers i regar zones verdes.

El manteniment ordinari portat a terme durant la parada tècnica ha inclòs treballs en l’obra civil, l’enllumenat, les vàlvules i els equips de bombament, i també la renovació de les claraboies de la cascada 3 de l’eix de Maria Cristina.