Nova operació contra narcopisos del Raval

fcasals40982994 narcopisos171117183438

fcasals40982994 narcopisos171117183438 / GUILLEM SANCHEZ

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, han practicat sis detencions en una operació desenvolupada aquesta matinada contra narcopisos del barri barceloní del Raval, on han efectuat quatre entrades i registres i s'han desmantellat tres punts de venda de drogues.

D'altra banda, en una altra operació contra el tràfic d'estupefaents iniciada a primera hora del matí al Garraf, els Mossos estan efectuant 17 entrades i registres a les localitats de Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Sitges i Segur de Calafell, ha informat la policia de la Generalitat.

En l'operació en marxa hi participen uns 250 efectius de diferents unitats dels Mossos i es preveu que es produeixin diverses detencions durant aquest matí.

Denúncia dels veïns

L'operació desenvolupada a Barcelona es va iniciar ahir cap a les 23 hores i ha finalitzat cap a les 5 de la matinada després de registrar-se tres pisos i un local d'oci del Raval situats als carrers de l'Om i Sant Bertran, segons han precisat fonts pròximes a la investigació.

Notícies relacionades

Durant els registres, s'han intervingut diferents substàncies estupefaents, com haixix, marihuana i cocaïna, estris usats per a la preparació i la venda de droga i més de 13.000 euros en metàl·lic.

Els veïns de la zona denuncien des de fa anys la problemàtica dels anomenats narcopisos i els conflictes constants per l'incivisme i la inseguretat que genera el mercadeig de drogues.