A Nou Barris

Un home agredeix un sensesostre en un caixer de Barcelona amb una fulla d'afaitar

L'agressor, que ha ingressat a la presó, li va fer talls al coll i a l'orella sense que hi hagués cap discussió prèvia

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 25 anys ha sigut detingut i ha ingressat a la presó acusat d'agredir amb una fulla d'afaitar un sensesostre que es disposava a dormir a l'interior d'un caixer al districte barceloní de Nou Barris, i a qui li va fer talls al coll i a l'orella.

L'arrestat, de nacionalitat romanesa, té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni i també estaria relacionat amb diverses baralles en què hauria utilitzat una arma blanca per agredir altres persones, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets pels quals l'agressor va ser detingut van passar dijous de la setmana passada, dia en què la víctima va denunciar que una persona havia entrat al caixer on ell es disposava a dormir i, sense motiu aparent, li va fer un tall al coll i a l'orella amb una fulla d'afaitar.

Després de l'agressió, el sensesostre va demanar ajuda als clients d'un bar pròxim, que van avisar els Mossos i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari, ja que els talls eren importants.

Notícies relacionades

Les gravacions fetes per la càmera de seguretat del caixer van permetre comprovar que l'agressió es va produir sense que s'observés cap discussió ni baralla anterior, i que l'agressor, abans d'atacar la víctima, va vigilar que en aquell moment no passés cap vianant.

Després de ser identificat i detingut, l'agressor va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 16 de Barcelona, en funcions de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a la presó.