Coloms tenyits com a reclam turístic a Montjuïc

La Guàrdia Urbana ha posat els 9 ocells a disposició de l'Oficina de Protecció d'Animals

Agents municipals van sorprendre ahir en una altra actuació un home amb 26 'smartphones' sostrets

jjubierre35326186 palomas160830124550

jjubierre35326186 palomas160830124550

1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Urbana de Barcelona s'ha fet càrrec de 9 coloms amb les plomes tenyides de colors. Estaven en mans de dos homes que els exhibien com a reclam per a turistes que visiten la part superior de les fonts de Montjuïc. Els oferien la possibilitat de fotografiar-se amb els ocells acolorits a canvi d'un donatiu econòmic.

Tots dos ja havien sigut denunciats en dues ocasions. Davant la reiteració d'aquesta infracció, i per garantir la seguretat dels coloms, els agents van decomissar els animals i els van posar a disposició de l'Oficina de Protecció d'Animals de Barcelona. L'exhibició ambulant d'animals com a reclam està expressament prohibida per l'ordenança sobre la protecció, la tinença i la venda d'animals, i implica una sanció de 100 euros.

26 TELÈFONS ROBATS 

Notícies relacionades

El Grup de Delinqüència Urbana (GDU) de Ciutat Vella, per la seva banda, va sorprendre ahir un motorista del Raval amb 26 telèfons 'smartphone' sostrets. Agents de paisà d'aquesta unitat van observar que es comportava d'una manera nerviosa i s'hi van acostar per demanar-li que mostrés el contingut d'un paquet que havien vist amagar dins del casc. 

Hi van trobar telèfons robats que sumaven un valor de 14.000 euros. Tres d'aquests 26 mòbils intel·ligents ja havien sigut prèviament denunciats per les víctimes. L'individu va quedar arrestat per un presumpte delicte de recaptació. La policia municipal s'està posant en contacte amb les víctimes perquè puguin recuperar els seus dispositius.