Detingudes dues persones per robar cable de coure en una empresa de Gavà

Un dels arrestats acumula 10 arrestos per fets similars

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 23 i 31 anys d'edat i nacionalitat romanesa, com a presumptes autors del robatori de cable de coure en una empresa de Gavà, d'on s'havien emportat tubs d'acer i de ferralla.

Els fets es van produir l'1 de juny en el marc d'un dispositiu de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Gavà contra la sostracció de metalls, segons han informat els Mossos aquest dilluns en un comunicat.

Una persona va alertar els agents que dos homes havien saltat la tanca perimetral de la nau d'una empresa, d'uns dos metres i mig d'alçària, i que s'estaven emportant tubs d'acer i de ferralla en dos carretons.

Dues patrulles de la policia catalana es van dirigir al lloc dels fets i van localitzar els dos lladres que arrossegaven dos carretons plens de ferralla.

Notícies relacionades

Els agents van detenir els dos lladres, un dels quals acumula 10 detencions per fets similars, i després de prendre'ls declaració a comissaria van quedar en llibertat a l'espera que els citi el jutge.

En relació amb el mateix dispositiu contra la sostracció de metalls, el passat 27 de maig a l'estació de Rodalies de Viladecans agents dels Mossos van identificar un home, de nacionalitat hongaresa, de 27 anys i veí de Begues, que portava una motxilla plena de cable de coure pelat.

Temes:

Robatoris Gavà