RESPOSTA A CIU

La investidura de Colau va costar 15.000 euros menys que la de Trias

El nou govern revela que va gastar menys "en càtering i alfombres"

La plaça de Sant Jaume, durant la investidura de Colau com a alcaldessa de Barcelona.

La plaça de Sant Jaume, durant la investidura de Colau com a alcaldessa de Barcelona. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

L'acte d'investidura d'Ada Colau va costar 15.000 euros menys que el de Xavier Trias quatre anys enrere. Així ho ha revelat el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, que ha dit que l'estalvi prové del que s'ha deixat de gastar en càtering i a col·locar alfombres en espais nobles.

Pisarello responia d'aquesta manera a la pregunta que ha presentat per escrit el grup municipal de CiU en l'oposició reclamant informació sobre aquestes despeses del dissabte dia 13. L'ajuntament va decidir instal·lar pantalles a la plaça de Sant Jaume i en altres sales del consistori, a més d'unes 200 cadires per als veïns que volguessin seguir el ple des de la plaça.

OBERTURA A LA CIUTADANIA

Notícies relacionades

El número dos de Colau ha defensat aquesta posada en escena com una forma d'obrir a la ciutadania aquest acte i ha recordat que hi ha hagut mitjans internacionals que han destacat que no es veia una festa així des de la transició.

La col·locació d'alfombres va tenir un cost el 2011 de 4.300 euros. Tota la sessió constitutiva de Trias va suposar una despesa de 42.732 euros davant els 27.517 euros que ha representat el d'aquesta vegada.

Temes:

Ada Colau