Trias demana als Reis Mags "oportunitats i confiança en el futur per superar la crisi"

"Us demano que no falteu a cap casa", ha insistit l'alcalde de Barcelona

Milers de nens han rebut els Reis Mags a l’arribar al Port Vell de Barcelona. / MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts

L'alcalde de BarcelonaXavier Trias, ha demanat aquest diumenge als Reis Mags que, a més de regals, portin a tots els barcelonins "oportunitats i confiança en el futur" per superar la crisi. Trias ho ha dit en el seu discurs de rebuda a Ses Majestats, que han arribat a les 16.30 hores per mar al Moll de la Fusta, on l'alcalde els ha entregat pa i sal com a símbol d'hospitalitat, a més de la clau que obre les portes de totes les cases.

Cavalcada perfumada

Notícies relacionades

En el seu discurs, Trias ha recordat que per primera vegada la cavalcada està perfumada amb una barreja d'olor d'encens, animals i llaminadures. Trias ha subratllat que la cavalcada és "l'espectacle itinerant més gran" que celebra la ciutat per les seves dimensions i el contingut artístic, i ha demanat als Reis que siguin generosos amb tots els nens de Barcelona: "Us demano que no falteu a cap casa", ha insistit.

Ses Majestats de l'Orient es desplaçaran amb les seves carrosses entre les 18.00 i les 21.00 hores pel centre de la ciutat. Han arrencat a l'avinguda Marquès de l'Argentera i acabaran a l'avinguda de Maria Cristina.

Temes:

Els Reis Mags