ADÉU A UN PROJECTE DE SANTI SANTAMARÍA

NH tanca el restaurant Evo de l'Hotel Hesperia Tower

La crisi i l'alt cost de l'estructura obliguen al cessament de l'activitat

L'empresa obrirà un nou establiment "amb menys pretensions"

Presentació del restaurant, el maig del 2006, amb Santamaria al centre de la imatge.

Presentació del restaurant, el maig del 2006, amb Santamaria al centre de la imatge. / ARXIU / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet de Llobregat ha tancat el restaurant d'alta cuinaEvo, creat el 2006 pel cuiner catalàSanti Santamaria,mort el 16 de febrer de l'any passat durant un viatge a Singapur. L'establiment cessa la seva activitat per lacrisi econòmica i l'alt cost de la seva estructura. 

Segons han informat a Europa Press fonts de la cadena hoteleraNH, la falta de rendibilitat econòmica i l'"elevada" estructura de despesa de l'establiment han provocat que es posi fi a aquest restaurant que havia estat premiat amb una estrella de laGuia Michelin en diverses ocasions i que funcionava a la cúpula de l'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet, una de les icones de la ciutat. El restaurant Evo va posar fi a la seva activitat ahir dimarts, però NH té previst reobrir-lo amb una proposta "de qualitat gastronòmica però més funcional i sense tantes pretensions" utilitzant els recursos humans de l'hotel, ha explicat a Europa Press una portaveu de la cadena hotelera.