Sectors econòmics estratègics de la capital catalana

L'obertura de Tiffany potencia el luxe al passeig de Gràcia

La cèlebre joieria s'inaugura aquest vespre als baixos del Mandarin

Local on s’ubica Tiffany, encara en plens preparatius, ahir, al passeig de Gràcia.

Local on s’ubica Tiffany, encara en plens preparatius, ahir, al passeig de Gràcia. / SERGIO LAINZ

1
Es llegeix en minuts
P. C.
BARCELONA

Després d'una àrdua recerca del local idoni i algunes demores i contratemps fruit de la crisi, Tiffany estendrà per fi la seva alfombra vermella i tot el seu glamur aquest vespre a Barcelona, en la inauguració de la seva segona botiga a Espanya, als baixos de l'Hotel Mandarin. La cèlebre joieria apuja el llistó del luxe al passeig de Gràcia amb una botiga de 360 metres quadrats on no faltaran cotitzadíssims diamants grocs ni peces de dissenyadores estrella com Elsa Peretti i Paloma Picasso.

Notícies relacionades

El vicepresident per a Europa del grup Tiffany & Co., Melvin Kirtley, es declara «molt optimista amb el potencial de la botiga de Barcelona», que considera un «entorn ideal», així com «elegant i cosmopolita» per donar a conèixer el «disseny, artesania i excel·lent servei» de la firma. L'establiment, distribuït en tres pisos, se situa a l'esquerra del passadís d'entrada de l'hotel de luxe Mandarin Oriental, al número 38-40. Compta amb un mobiliari personalitzat, plafons de pell i roure, aparadors en acer inoxidable i símbols, com un feix de llum amb la forma del llaç que embolcalla la seva famosa i patentada capsa blava.

Tot i les vuit generacions que han estès la marca pel món, el seu referent segueix sent la botiga de la Cinquena Avinguda de Nova York, arxipublicitada a la pel·lícula Esmorzar amb diamants. No obstant, no només serà territori exclusiu per a l'elit, ja que a més de la seva enorme col·lecció d'anells de compromís, també tindrà lloc per a les seves peces de plata.