31 maig 2020

Anar al contingut

RETORN ALS ESCENARIS

Els Eagles tornen amb el disc 'Long road out of Eden', que surt a la venda el 29 d'octubre

EUROPA PRESS / MADRID

El grup Eagles torna al panorama musical amb un nou disc, Long road out of Eden, que sortirà a la venda a nivell mundial, excepte als EUA, el pròxim 29 d'octubre, segons informa Universal en un comunicat. La banda oferirà abans d'aquest esperat llançament sis concerts entre el 18 i el 27 d'octubre al Nokia Theatre Live de Los Angeles, ciutat que va veure al grup sorgir als anys 70.

En el mercat americà, aquest treball podrà adquirir-se exclusivament a través de tres vies, una de les quals és la web oficial del grup americà, compost per Glen Frey, Don Henley, Joe Walsh i Timothy B. Schmit.

Més de 120 milions de discos venuts

Els Eagles, responsables del clàssic Hotel California (1976), ha venut al llarg de la seva trajectòria més de 120 milions de discos a nivell mundial i ha estat reconegut amb 4 premis Grammy. Their greatest hits 1971-1975 és el seu disc més venut i el de més èxit als EUA, amb vendes que superen els 29 milions de còpies.

Entre els seus àlbums es troben Take it easy, One of These Nights, Eagles Live o Hell Freezes Over o els senzills Take It Easy, Peaceful Easy Feeling, Already Gone o Lyin' Eyes.