DEMANDA A UN TRIBUNAL DE MANHATTAN

Yoko Ono exigeix vuit milions d'euros a la discogràfica anglesa EMI per drets d'autor de Lennon

1
Es llegeix en minuts
REUTERS / NOVA YORK

Yoko Ono, la viuda de l'assassinat músic britànic John Lennon, ha demanat davant un tribunal de Manhattan a la discogràfica anglesa EMI una indemnització de deu milions de dòlars (uns vuit milions d'euros).

Ono acusa l'empresa discogràfica i una filial d'haver ocultat milions de dòlars en concepte de drets d'autor per les cançons de Lennon en solitari, segons ha informatThe New York Daily News.

Ono acusa la que va ser la discogràfica del seu marit d'haver "abusat d'una relació de confiança de gairebé mig segle" i d'haver reduït els pagaments per drets d'autor "a propòsit i a consciència".

Una altra demanda

Notícies relacionades

A l'agost, elsexbeatlesPaul McCartney i Ringo Starr així com els hereus de Lennon i George Harrison ja van presentar acusacions similars i van reclamar 25 milions de dòlars (16,5 milions d'euros).

EMI i la filial Capitol Records van rebutjar llavors les acusacions. Un jutge de Nova York no va donar lloc, no obstant, a la sol·licitud de l'empresa perquè la demanda fos rebutjada. De moment no se sap quan s'iniciaran les negociacions, ja que normalment en aquestes disputes davant els tribunals en el 99% dels casos s'arriba a un acord entre les dues parts.

Temes:

Yoko Ono