Operació policial

Intervinguts a Cornellà una quinzena d’ocells salvatges que havien de ser venuts

Un operatiu dels Mossos es va focalitzar en un mercat ambulant de Cornellà on habitualment es reuneixen ocellaires aficionats

Intervinguts a Cornellà una quinzena d’ocells salvatges que havien de ser venuts

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van intervenir a Cornellà de Llobregat una quinzena d’ocells considerats com a fauna salvatge i que estaven en captivitat, preparats per ser venuts. Els agents van desplegar dijous passat un dispositiu per aturar la venda ambulant d’aus i altres animals.

L’operatiu es va focalitzar en un mercat ambulant de Cornellà on habitualment es reuneixen ocellaires aficionats. Allà van denunciar una persona per tinença il·legal de fringíl·lids i per venda ambulant, mentre van intervenir 12 caderneres i 3 passerells.

Sancions de fins a 3.000 euros

Els ocells van ser traslladats a un centre de recuperació de fauna salvatge. Els Mossos recorden que les sancions per comercialitzar aquestes aus poden ser superiors als 3.000 euros.

Notícies relacionades

D’altra banda, la Policia ressalta que la tinença d’ocells fringíl·lids, com la cadernera, el passerell, el verderol i el pinsà comú, està condicionada a l’obtenció d’una autorització nominal emesa des del departament competent, i la compravenda està prohibida.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà

Temes:

Barcelones