ENCARA BLAUGRANA

Dembélé torna a Barcelona per acomiadar-se

El davanter encara no ha tancat el seu fitxatge pel París Saint-Germain i s’ha d’incorporar als entrenaments

Dembélé torna a Barcelona per acomiadar-se

FCB

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ousmane Dembélé ha tornat a Barcelona per participar en l’entrenament de la plantilla d’aquest diumenge. Encara pertany al Barça, per més que sembli segur que el París Saint-Germain pagarà els 50 milions de la clàusula de rescissió del futbolista vigents el 31 de juliol, dia que va oficialitzar la seva voluntat de marxar. Però mentre no s’hagi culminat l’operació, Dembélé segueix sota les directrius del club blaugrana.

De tornada a Barcelona per al que se suposa que serà una curta estada, Dembélé aprofitarà per acomiadar-se dels seus companys després de sis anys al club i emprendre la mudança per establir-se a París, on li estenen un contracte de cinc temporades i 20 milions anuals.

L’extrem francès va marxar a França dijous, després de tornar amb l’expedició de la gira dels Estats Units, amb permís per tancar el seu fitxatge. No obstant, al Barça no li consta aquest punt ja que el PSG no ha garantit el pagament dels 50 milions. Després faltarà que el Barça i Dembélé es posin d’acord en el repartiment d’aquesta quantitat que, segons s’havia difós, era del 50% per a cada part. El club afirma que la fracció de l’internacional francès estava subjecta a una sèrie de condicions que, presumptament, no s’han complert.

Notícies relacionades

Una cas similar al de Dembélé, per tractar-se d’una sortida imminent, discorre per una tessitura diferent. A diferència del davanter, que el Barça considerava intransferible, Franck Kessie era un futbolista prescindible i per qui s’escoltaven ofertes.

A les oficines del Camp Nou va arribar una oferta de l’Al-Ahli, de l’Aràbia Saudi, que ha ofert al migcampista ivorià un contracte molt millor que el que va firmar amb el Barça fins al 2026. Kessie sabia que jugaria poc la temporada vinent, ja que així l’hi va avançar Xavi Hernández, i era receptiu a marxar. Va rebutjar la primera oferta saudita esperant seguir en el futbol europeu, però ha acceptat la segona.