REUNIÓ DE LA JUNTA

Laporta fa una visita d’obres a l’enderrocat Camp Nou

El Barça desmantella tot l’interior del Camp Nou

El Camp Nou, com mai s’ha vist

Laporta fa una visita d’obres a l’enderrocat Camp Nou

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

La imatge és impactant. No hi ha gespa al vell Camp Nou. I s’està procedint a la demolició total de la tercera graderia, a més de retirar-se també el videomarcador del Gol Nord i els seients d’aquesta zona afectada.Joan Laporta, el president del Barça, va acudir aquest dimecres al migdia a la primera visita d’obres a l’estadi, acompanyat, entre altres directius, per Eduard Romeu (vicepresident de l’àrea econòmica) i Elena Fort (vicepresidanta institucional i responsable del projecte de l’Espai Barça).

Notícies relacionades

Laporta va voler passar-se pel Camp Nou abans de començar la reunió de la directiva, l’última que es fa per tancar l’exercici econòmic de la temporada 23-24. Una cita en què la junta avalarà una quantitat de sis milions per encaixar el ‘fair play’ salarial, que permeti a Deco (director esportiu, tot i que no ha sigut encara nomenat oficialment) i Mateu Alemany (director de futbol) poder entrar al mercat amb més recursos.

«En els terminis previstos»

Els treballs es desenvolupen, segons ha informat el club, «en els terminis previstos», mentre es prepara la mudança a Montjuïc. Quan es retirin tots els seients, es podrà demolir. La idea del Barcelona és retornar el novembre del 2024 al nou Camp Nou, tot i que sigui només amb un 60% de l’aforament.