«SÉ QUE HI HAURÀ MOLTA PRESSIÓ, M’ENCANTA»

Gündogan: «Era el Barça o res. Sé que Pep m’entendrà»

Gündogan: «Era el Barça o res. Sé que Pep m’entendrà»

FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ilkay Gündogan no va tenir dubtes. «Si m’havia de mudar, només hi havia un club al món on tenia sentit. Era el Barça o res», ha escrit en una emocionada carta que ha publicat a ‘The Players Tribune’. «Des que era petit somiava portar aquesta samarreta algun dia», ha indicat l’excapità del City, assumint que es planteja la seva arribada al club blaugrana com un veritable repte.

No ve per passar els seus anys finals de carrera sense deixar empremta. Més aviat al contrari. «Confio que em queden uns anys més al més alt nivell», ha precisat el centrecampista, que ha firmat per l’equip de Xavi fins al 2025 amb opció a una temporada més. «Només vull ajudar que el Barcelona torni a estar on es mereix», ha precisat el jugador alemany (32 anys), d’origen turc.

Retrobament amb «el meu vell amic Lewa»

«Crec que Pep potser esperava que vinguéssim junts al City i que marxéssim junts del City», ha dit en al·lusió a qui va ser el primer fitxatge que va realitzar el tècnic per al club anglès, l’estiu del 2016. Però Gündogan se’n va abans. Guardiola té contracte per dos anys més. «Sé que Pep entén la meva decisió i estic segur que ajuda que vagi al club de la seva infància. Tant de bo ens trobem aviat en una final de Champions», ha escrit l’excapità del City.

«Quan Xavi i jo vam parlar sobre el projecte semblava molt natural. Veig moltes similituds entre nosaltres com a persona i la manera com veiem el joc»

Gündogan, jugador del Barça

Notícies relacionades

A més, ve a Barcelona per retrobar-se «amb el meu vell amic Lewa», amb qui va coincidir al Borussia Dortmund. «Estic emocionat de jugar amb un altre entrenador a qui admiro des de fa molt temps», ha recordat amb referència a Xavi. «Quan ell i jo vam parlar sobre el projecte semblava molt natural. Veig tantes similituds entre nosaltres com a persona i la manera com veiem el joc».

«Sé que hi haurà molta pressió al Barcelona. Però m’encanta la pressió. M’encanta sortir de la meva zona de confort. No buscava un aterratge fàcil»

Gündogan, jugador del Barça

No s’espanta pel que li vindrà. Li toca al costat de Lewa, és a dir, Lewandowski, liderar el projecte del Barça. Del nou Barça. «Sé que hi haurà molta pressió al Barcelona. Però m’encanta la pressió. M’encanta sortir de la meva zona de confort. No buscava un aterratge fàcil. Estava buscant un nou repte. Aquest pròxim capítol va d’això. No veig l’hora de posar-me la samarreta del Barcelona».