VACANCES A L’ÀFRICA

Balde descobreix els seus orígens a Guinea Bissau

Balde descobreix els seus orígens a Guinea Bissau

Instagram

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’un any de bojos, va començar al Barça Atlètic i va acabar sent titular indiscutible al primer equip i jugant un Mundial amb Espanya a Qatar, Alejandro Balde, que es va lesionar davant el Mallorca quan va patir una ruptura parcial al turmell dret, aprofita els seus dies de vacances per viatjar a Guinea Bissau, el país on va néixer el seu pare. La seva mare és de la República Dominicana. I ell va néixer a Barcelona. 

Un viatge per descobrir les arrels paternes, acompanyat d’Edi Balde, el seu germà, després que el defensa assimilés tot el que ha passat en la seva primera temporada a l’elit. Un viatge per connectar-se amb Guinea Bissau. «Només tinc 19 anys i tot ha passat molt ràpid», va indicar el lateral esquerrà a Barça TV al concloure la temporada.

Pendent de renovació

Notícies relacionades

La seva irrupció ha sigut tan espectacular que va enviar Jordi Alba a la banqueta i va provocar, fins i tot, la seva sortida del Barça malgrat que encara li quedava un any de contracte. «Al principi d’aquesta temporada no sabia quin seria el meu futur, però, al final, amb esforç i dedicació van arribar les oportunitats i, finalment, he acabat disputant molts minuts», va reconèixer.

Se n’ha anat amb la família a l’Àfrica per seguir els passos inicials del seu pare, mentre Jorge Mendes, el seu agent, intenta tancar la renovació amb el Barça. Una renovació que, segons el club, ja està pactada, però encara no ha sigut concretada oficialment. Ara Balde val molt més que fa uns mesos quan semblava destinat a una cessió. Mentre ell disfruta amb la seva família de les vacances.