SORTEIG CALENDARI

El Barça debuta a Getafe i el Girona a Sant Sebastià contra la Reial a la Lliga 23-24

El Barça debuta a Getafe i el Girona a Sant Sebastià contra la Reial a la Lliga 23-24

Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Els dos equips catalans de Primera juguen fora del seu estadi el primer partit de la Lliga 23-24, el sorteig de la qual ha fet aquest migdia la Federació Espanyola de Futbol (FEF). El campió estrena la seva corona al camp del Getate, mentre que el Girona viatja fins a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat, que disfrutarà de la seva nova condició d’equip Champions. Serà el cap de setmana del 12 d’agost perquè el campionat cada cop comença abans.

Primer clàssic al Camp Nou

El nou Madrid d’Ancelotti s’estrena amb un difícil viatge a Bilbao per enfrontar-se a l’Athletic mentre que l’Atlètic de Madrid rep al seu estadi el Granada. El primer clàssic es jugarà al Camp Nou la jornada 11. El Barça-Madrid serà el 29 d’octubre i el Madrid-Barça es jugarà al nou Bernabéu la jornada 32, que serà el 21 d’abril.

Notícies relacionades

El Barça va demanar a la FEF jugar el primer partit fora de Montjuïc per donar temps que es facin les obres completes de l’estadi. El sorteig s’ha fet, com ja és habitual els últims anys, de manera asimètrica. L’equip de Xavi acomiadarà la temporada al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla i el Girona rebrà el Granada a Montilivi.

A més, el pacte entre LaLiga, AFE i la Federació ha provocat una gran novetat respecte als últims anys. No hi haurà futbol la Nit de Cap d’Any. L’aturada nadalenca serà del 20 de desembre fins al 2 de gener.