FUTBOL

Sergi Darder, ¿de l’Espanyol al Barça?

Sergi Darder, ¿de l’Espanyol al Barça?

@RCDEspanyol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona estaria sondejant el fitxatge del jugador de l’Espanyol, Sergi Darder. Així ho assegura el programa ‘Tot costa’ de Catalunya Ràdio, que afirma que el club blaugrana hauria contactat amb l’entorn del futbolista per temptejar el seu possible fitxatge de cara a aquesta temporada vinent.

Segons la informació de l’emissora, les converses entre Mateu Alemany i l’entorn del jugador no són més que converses inicials. ‘Tot costa’ també apunta que Xavi Hernández hauria trucat ja al futbolista per mirar d’acostar postures.

La clàusula de rescissió de Darder s’ha reduït a deu milions d’euros després del descens de l’Espanyol i que el club barcelonista no descarta pagar-la, ja que dona per impossible arribar a un acord amb la directiva blanc-i-blava pel traspàs del centrecampista.

Un altre centrecampista més

Darder és un més en la llista de tots els centrecampistes que han anat sonant en les últimes setmanes. De Gündogan a Bernardo Silva i passant per Rúben Neves. El Barça es continua movent per reforçar la medul·lar com sigui.

Notícies relacionades

Amb la marxa de Busquets, Xavi necessita un pivot per a la temporada vinent. Darder, si arribés, serviria per reforçar les dues posicions d’interior, no així el pivot defensiu. El Barça treballa també per aconseguir una bona oferta de Kessié.

El conjunt perico pot oposar-se a la marxa del balear si paga el 100% del seu salari i no redueix els seus emoluments al 50%, cosa que es va comprometre a fer el capità de l’RCDE en cas de perdre la categoria.

Temes:

Sergi Darder