FUTBOL

Horari i on es pot veure per la televeisió el Vissel Kobe - FC Barcelona

Horari i on es pot veure per la televeisió el Vissel Kobe - FC Barcelona

FC Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona s’enfronta aquest dimarts al migdia al Vissel Kobe d’Andrés Iniesta i Sergi Samper a Tòquio després d’haver finalitzat la Lliga. Després de la derrota dels blaugranes a Vigo en l’últim partit de la competició regular, els de Xavi Hernández van viatjar directament a Tòquio per finalitzar aquesta campanya amb un amistós.

L’amistós entre el Vissel Kobe i el FC Barcelona es disputarà al Japan National Stadium, amb capacitat per a uns 66.000 espectadors. El FC Barcelona torna al Japó després de gairebé quatre anys, ja que l’última visita a terres nipones va ser amb motiu de la gira de pretemporada del 2019.

Aquell partit va significar el primer d’Andrés Iniesta contra el seu exequip. Els blaugranes, dirigits per Ernesto Valverde, es van imposar als japonesos amb un doblet de Carles Pérez (0-2).

Quatre anys després, aquest segon partit entre el FC Barcelona i el Vissel Kobe tindrà un altre component emocional afegit per a la llegenda manxega. Andrés Iniesta disputarà el seu últim partit amb l’equip japonès contra l’equip de tota la seva vida, tal com va anunciar fa uns dies.

Notícies relacionades

En la convocatòria està pràcticament la plantilla sencera i alguns futbolistes del filial i juvenils: Ter Stegen, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim, Dani R., Julian Araujo i Héctor Fort.

Horari i on es pot veure el Vissel Kobe - FC Barcelona

Horari i on es pot veure el Vissel Kobe - FC BarcelonaEl partit amistós entre el Vissel Kobe i el FC Barcelona es disputa aquest matí a les 12.30 al Japan National Stadium (Tòquio). El partit es podrà seguir en directe a través de Teledeporte i TV-3.