MISSATGE A TWITTER

Koundé aclareix el seu futur: «No me n’aniré enlloc»

  • Kounde entra en la llista dels 10 centrals més cars

  • El central escollit per succeir Piqué

Koundé aclareix el seu futur: «No me n’aniré enlloc»

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jules Kounde no es vol moure del Camp Nou. Acaba d’arribar. No fa ni un any. I el Barça va invertir 50 milions d’euros per treure’l del Sevilla i transformar-lo, o això havia de ser inicialment, en el pilar defensiu del projecte de Xavi. Però el defensa francès ha hagut de jugar de lateral («ja sé que no és lateral», ha dit diverses vegades el tècnic) per necessitats de l’equip. Ara, conscient del soroll que havia aixecat el seu futur, Kounde s’ha posicionat amb rotunditat rebutjant que vulgui marxar del Barça.

Notícies relacionades

Ho ha fet amb un tuit que ha escrit al seu compte personal de Twitter. Un missatge breu, però ferm. «Perquè quedi clar: en cap moment he demanat sortir. Per tant, no me n’aniré enlloc», ha recalcat el defensa, que va mantenir una reunió amb Xavi fa uns dies.

«Sí, hi vaig parlar i vaig sortir content. Ell, també», va dir l’entrenador després de la derrota a Pucela contra el Valladolid, un partit en què el francès no va participar perquè arrossegava, segons Xavi, «una fatiga muscular».