ACTUALITAT BLAUGRANA

El Barça desplegarà un mosaic en defensa de la llengua catalana diumenge davant l’Atlètic

L’equip blaugrana jugarà amb la samarreta de la senyera per commemorar el dia de Sant Jordi

Esperança al Barça que la UEFA no deixarà el club sense Champions

El Barça desplegarà un mosaic en defensa de la llengua catalana diumenge davant l’Atlètic

EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona desplegarà aquest diumenge de Sant Jordi un gran mosaic al Camp Nou amb el missatge «Comparteix el català», que apareixerà amb lletres gegants i els colors de la senyera en el moment de la sortida al camp dels jugadors, en el partit de LaLiga Santander que jugaran contra l’Atlètic de Madrid (16.15 hores).

Serà l’acció amb més visibilitat de totes les que s’efectuaran a l’estadi blaugrana amb motiu de la campanya «L’ esport treu la llengua», amb la qual el Barça, Òmnium Cultural i la Unió de Federacions Catalanes (UFEC) busquen donar visibilitat al català en l’esport, segons va anunciar el FC Barcelona.

La campanya també compta amb l’adhesió i col·laboració dels principals clubs esportius del país, així com de més de 60 federacions.

La lectura del manifest de la campanya serà una altra acció que es produirà abans de l’inici del partit. Mònica Terribas, vicepresidenta d’Òmnium, i l’esportista Núria Picas saltaran a la gespa per llegir el text que reivindica l’ús del català en l’esport.

Samarreta especial

A més, des de la pantalla del marcador es podrà veure l’estrena en exclusiva de l’espot de la campanya, que compta amb la participació d’un jugador i una jugadora del Barcelona. En el vídeo es fa una crida a tots els clubs, esportistes, entrenadors i entrenadores, famílies i afició a unir-se a la campanya.

Notícies relacionades

A partir de l’acció de diumenge, les dues entitats desenvoluparan projectes conjunts per fomentar l’ús del català al món de l’esport. També es comprometen a recolzar les iniciatives de la societat civil i de les institucions a favor de l’esport català, de les seleccions catalanes i del seu reconeixement internacional.

Per celebrar un dia tan especial per a la cultura catalana com és el dia de Sant Jordi, el Barcelona lluirà per a aquest partit davant l’Atlètic el seu quart equipament, amb la samarreta de la senyera.