Futbol

Christensen es perdrà el clàssic de Copa al Camp Nou

El Barça ha comunicat que té una lesió al soli sense especificar el període de baixa, que pot arribar a ser d’un mes

Christensen es perdrà el clàssic de Copa al Camp Nou

Afp

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tots els temors que va provocar la seva primerenca retirada en el partit amb la selecció danesa s’han confirmat aquest matí. El breu comunicat del Barça no deixava lloc a dubtes. Les proves fetes han mostrat que el jugador del primer equip Andreas Christensen té una lesió al soli de la cama esquerra. És baixa i la evolució en marcarà la disponibilitat.

Així diu la nota oficial del club, que no xifra un període de baixa, com sempre, però que al tractar-se d’una lesió al soli ja es pot aventurar que no podrà jugar dimecres 5 d’abril contra el Reial Madrid en la tornada de les semifinals de Copa. El Barça es va imposar al Bernabéu per 0-1

Notícies relacionades

El central danès va haver d’abandonar el camp el minut 18 del Dinamarca-Finlàndia, que es va disputar dijous passat. Els antecedents amb el soli indiquen un període de baixa entorn d’un mes. Christensen ja no va jugar el partit d’anada al Bernabéu per un cop que va patir el dia anterior; per tant, es va aconsellar que no s’alineés per precaució.

Al marge de Christensen, el Barça ja sap que no podrà comptar amb Pedri per al clàssic de Copa després de la recaiguda de la seva lesió, i és més que dubtosa la reaparició de Dembélé. Araujo, lesionat a l’adductor esquerre, i De Jong, amb un problema al bíceps femoral de la cuixa dreta, també s’estan recuperant de problemes que van tenir en el clàssic de Lliga, que els han impedit jugar amb les seves seleccions en l’aturada internacional.