MISSATGE PRESIDENCIAL

Laporta arenga els culers abans del clàssic

El president demana als aficionats que animin l’equip i anuncia sobre el cas Negreira: «No només ens defensarem, sinó que atacarem»

Laporta arenga els culers abans del clàssic

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joan Laporta ha enviat un missatge als aficionats del Barça aprofitant la disputa del clàssic contra el Reial Madrid d’aquest diumenge i l’allau d’acusacions sobre el cas de presumpta corrupció amb Enríquez Negreira.

El dirigent remarca quin és l’objectiu prioritari de la temporada, que no és cap altre que la conquesta de la Lliga i posposa la versió oficial del club sobre la polèmica a un futur indeterminat, tot i que avança: «No només ens defensarem sinó que atacarem».

El missatge de Laporta, gravat a les oficines del club, dura 1,36 minuts. Mirant a càmera, denuncia que el Barça és objecte d’una campanya per desestabilitzar l’equip, que té un avantatge de 9 punts sobre el Madrid abans del duel directe en el campionat.

Aquesta és l’al·locució de Laporta:

«Aquest diumenge tenim un gran partit, cal venir a animar l’equip més que mai. Tenim una gran oportunitat per acostar-nos a l’objectiu d’aquesta temporada, que és guanyar la Lliga. Una gran oportunitat.

Notícies relacionades

La campanya que estem patint no és per casualitat. Ho sabeu tots. Té per objectiu a curt termini desestabilitzar l’equip i a mitjà termini controlar el Barça. Quedar-se’l. De temps n’hi haurà i tinc ganes d’explicar-vos qui, per què i com estan orquestrant aquesta campanya. No tingueu cap dubte que ens defensarem. No només ens defensarem, sinó que atacarem.

Però ara vull que ens concentrem a animar l’equip aquest diumenge. ¿Per què? Perquè ja us he dit que el primer objectiu que tenen és desestabilitzar l’equip. I ens hem de centrar a animar l’equip, els nostres jugadors i els nostres entrenadors perquè guanyin el partit. Crec que no hem d’estar per altres aspectes que puguin desviar l’atenció dels nostres jugadors de concentrar-se en el partit per guanyar-lo, és fonamental. Culers, veniu a animar el Barça més que mai. Animem el Barça perquè estimem el Barça. ¡Visca el Barça!»