DE TORNADA A LA LLIGA

Les claus de l’onze del Barça a Almeria: Continuen els quatre centrecampistes i Ferran és titular

Les claus de l’onze del Barça a Almeria: Continuen els quatre centrecampistes i Ferran és titular

Enric Fontcuberta / Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça juga a la recerca d’una victòria al camp de l’Almeria per col·locar-se a 10 punts del Madrid, després de l’empat amb l’Atlètic al Bernabéu. No hi ha entrades a l’estadi dels Jocs Mediterranis per assistir a un partit enmig gairebé d’un clima estiuenc, amb 17 graus. Fins a quatre canvis (Eric, Alba, Gavi i Ferran Torres) ha introduït Xavi respecte a l’onze que va perdre a Old Trafford a l’Europa League (2-1).

1.- Torna Gavi.

Torna Gavi i Xavi no toca res de la seva estructura tàctica mantenint l’aposta pels quatre centrecampistes. O sigui, Kessie, Busquets, Frenkie de Jong i el jove andalús per intentar dominar el partit des del centre del camp. S’ha imposat amb el pas dels partits aquesta estructura perquè Xavi la considera la més adequada per dominar, malgrat que Lewandowski se sent menys acompanyat amb només un extrem al seu costat.

2.- Ferran, titular; Raphinha, suplent.

El tècnic del Barça no modifica el seu model tàctic, però sí que canvia l’extrem. Dona el xandall de suplent a Raphinha, mentre que tria Ferran com a únic extrem per acompanyar Lewandowski. «Ferran ha fet el clic», havia dit Xavi just abans del duel amb l’Almeria.

3.- Defensa nova a Almeria.

Notícies relacionades

El Barça juga amb un dibuix defensiu radicalment diferent del que va presentar a Old Trafford. Surt amb Sergi Roberto de lateral dret, i deixa l’eix central per a Christensen, l’únic que repeteix en aquests dos partits, Eric Garcia i Jordi Alba. Descansen Araujo, Kounde i Balde.

El Barça contra l’Almeria: Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric, Christensen, Alba, Kessie, Busquets, Frenkie de Jong, Ferran Torres, Lewandowski i Gavi.