OLD TRAFFORD, «UNA ATMOSFERA ELÈCTRICA»

Varane: «El Barça jugarà igual sense Gavi ni Pedri»

El defensa del United està convençut que Xavi no canviarà d’idea i opina que el seu equip haurà de jugar «millor» per guanyar

Varane: «El Barça jugarà igual sense Gavi ni Pedri»

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Raphael Varane creu que el Manchester United haurà de «jugar bé, millor que a Barcelona», per guanyar el partit i, per tant, l’eliminatòria. El 2-2 de l’anada converteix l’onze anglès en el favorit i el partit decisiu es disputarà a Old Trafford. Està en joc la classificació per als vuitens de final de l’Europa League.

El Barça, a més, hi acudirà sense Gavi ni Pedri, dos dels futbolistes que confereixen més personalitat a l’equip. «El Barcelona té una plantilla molt àmplia, molt profunda i, tot i que canviïn jugadors l’onze, la idea no canviarà. El Barcelona jugarà igual sense Gavi ni Pedri», sostenia Varane poc abans de l’entrenament del United a la ciutat esportiva de Carrington.

Després de deu temporades de militància al Reial Madrid, el defensa francès (29) és el més expert de la plantilla anglesa sobre el Barça. S’ha enfrontat als blaugrana més de 20 vegades. A l’equip que va ser de Messi i que ara és l’equip de Lewandowski. Però el Barça el veu igual. O molt semblant.

Més confiança i més disciplina

Notícies relacionades

El Manchester és diferent del de la passada campanya. «Tenim més confiança i juguem amb més disciplina tàctica», va dir Varane, amb Erik ten Hag a la seva esquerra. «Sabem exactament com volem jugar», va afegir, comparant l’estabilitat actual amb el tècnic holandès respecte a la temporada passada, que va començar amb Ole Gunnar Solskjaer, va continuar amb Michael Carrick i va acabar amb Ralf Rangnick. Varane va apuntar que l’equip ha madurat molt l’últim mes.

«A Barcelona vam jugar un gran partit, amb caràcter i personalitat, i vam obtenir un gran resultat», va comentar, convençut que el United podia haver marcat més gols en el primer temps. «Demà jugarem en una atmosfera elèctrica i caldrà gestionar les emocions, però sabem com fer-ho. Hi ha qualitat i experiència a l’equip».