PREPARATS PER AL DIJOUS

El Manchester United atropella el Leicester (3-0) abans de rebre el Barça

Rashford segueix en ratxa amb els dos gols que van obrir el marcador i ja suma 16 gols en 17 partits després del Mundial

Peter Powell / Efe

1

L’espectacular moment de forma de Marcus Rashford, segurament el millor de la seva carrera, va mantenir la velocitat de creuer del Manchester United, que va atropellar el Leicester a Old Trafford (3-0) com a preparatiu per rebre el Barça dijous vinent en el partit de tornada de l’Europa League.

Rashford va acreditar que és el davanter més letal des que va acabar el Mundial. Suma 16 gols en 17 partits, més 4 assistències. Gràcies a l’últim triomf, l’United ja li trepitja els talons al City en la classificació de la Premier. Ara només estan separats per 3 punts.

Ni un Leicester que apuntava signes de millora va poder contenir l’United, que als 25 minuts va marcar el primer gol quan Rashford va superar Danny Ward després de rebre una passada de Bruno Fernandes. En el 2-0, ja en el segon temps, l’internacional anglès va aprofitar la passada de Fred (m. 56). Jadon Sancho va tancar el marcador cinc minuts després.

Fitxa tècnica

Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Lisandro, Shaw (Aaron Wan-Bissaka, m. 69); Fred (McTominay, m. 59), Sabitzer (Mainoo, m. 80); Rashford (Elanga, m. 69), Bruno Fernandes, Garnacho (Sancho, m. 46); Weghorst.

Leicester: Ward; Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen; Dewsbury-Hall (Soumare, m. 59), Mendy (Tielemans, m. 59); Tete (Praet, m. 75), Maddison, Barnes; Iheanacho (Vardy, m. 75).

Gols: 1-0 (m. 25), Rashford; 2-0 (m. 56), Rashford; 3-0 (m. 61), Sancho.

Àrbitre: Stuart Attwell.

Targetes: Faes i Mendy.