La polèmica

Laporta: «No és casualitat que surti això ara; no ho és»

El president blaugrana assegura que el club realitzarà les accions legals pertinents per defensar l’honor del Barça

Laporta: «No és casualitat que surti això ara; no ho és»

FC Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joan Laporta, president del Barça, ha volgut sortir aquest dimecres al pas de les informacions que apunten que el Barça va destinar més d’un milió d’euros en la paga de l’exàrbitre Enríquez Negreira. El president del Barça ha volgut expressar-se en la mateixa línia del comunicat que el club ha emès després que es fes públic el tema i ha assegurat que «no és casualitat que tot això aparegui ara; no ho és».

El màxim dirigent blaugrana ha precisat que aquestes informacions apareixen en el millor moment de l’equip esportivament parlant i no ha dubtat a advertir que s’atacarà tot aquell que vulgui ferir la reputació del club amb informacions d’aquesta mena. 

«El Barcelona, en el passat, havia contractat els serveis d’un consultor extern sobre informes tècnics de jugadors en categories inferiors de l’Estat espanyol. Addicionalment, aquest consultor extern feia assessorament arbitral, que és molt habitual als grans clubs», ha indicat Laporta.

L’advertència

Notícies relacionades

I ha afegit: «S’ha fet sempre. De fet, l’assessorament arbitral el tenim internalitzat actualment i està en el departament de futbol amb tota normalitat. La notícia sorprèn i no és casualitat que surti ara; no ho és. Qualsevol informació tendenciosa que insinuï coses que no són [certes] tindrà la resposta proporcional i adequada del club».

D’aquesta manera, segons el president blaugrana, «ens reservem totes les accions que facin falta per defensar l’honor del FC Barcelona i els seus interessos. Vull deixar molt clar, culers, que no és casualitat que hagi sortit aquesta informació quan les coses van bé. No és casualitat». Aquesta ha sigut la declaració de Laporta que el Barça ha oficialitzat a través dels seus canals i xarxes socials.

Temes:

Joan Laporta