FUTBOL

El Sevilla formula una queixa al Barcelona per impedir la venda d’entrades a la seva afició

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Sevilla ha presentat una queixa formal al Barcelona davant la mesura del club blaugrana d’impedir la venda d’entrades a aficionats sevillistes, així com negar-los l’accés al Camp Nou amb emblemes del seu equip, un fet que també ha posat en coneixement de LaLiga.

«El Sevilla FC vol mostrar la seva sorpresa i desacord davant l’advertència que es trasllada a l’aficionat interessat a adquirir una entrada als canals oficials del Futbol Club Barcelona per al partit que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou a les 21.00 hores», va censurar aquest dissabte en un comunicat el club sevillà.

Notícies relacionades

L’entitat sevillista va precisar que l’«advertència» expressada «literalment» pel Barcelona als seus canals oficials és la següent: «Prohibida la compra per a aficionats del Sevilla Futbol Club. Es denegarà l’accés a l’estadi a aficionats amb vestimenta o emblemes del Sevilla Futbol Club».

El Sevilla «no entén proporcionat el missatge ni ajustat a la normativa, encara que el partit s’hagi declarat d’alt risc, que un aficionat del Sevilla Futbol Club no pugui accedir a l’estadi portant o vestint una samarreta o bufanda del seu equip», va denunciar en la seva nota el club andalús.