ALIANÇA PODEROSA

Laporta i Hoffman uneixen el Barça i el Mobile World Congress

El cicle de conferències Sports Tomorrow Congress que organitza el club blaugrana se celebra en el marc de la fira mundial del mòbil

Laporta i Hoffman uneixen el Barça i el Mobile World Congress

Valentí Enric

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Optimitzar la pràctica esportiva i l’ús de la intel·ligència artificial per millorar el rendiment seran les bases sobre les quals tractarà l’Sports Tomorrow Congress, el cicle de conferències sobre el coneixement que organitza el Barça i que aquest any se celebrarà en el marc del Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc a Barcelona entre el 27 de febrer i el 2 de març. El congrés blaugrana ocuparà els dos primers dies.

El Barça i el Mobile van signar un acord de col·laboració el 2017 i la relació entre les dues entitats s’ha reforçat amb el pas dels anys. Joan Laporta, el president del club, i John Hoffman, conseller delegat de GSMA Ltd, firma organitzadora del MWC, han presentat la unió dels dos esdeveniments.

Barcelona pretén ser la capital de la tecnologia i el Barça vol ser el club del coneixement i els esforços confluiran en l’edició d’aquest any de l’Sports Tomorrow Congress, que es titula ‘The minds behind the game’ (les ments darrere del joc, que al·ludeix, precisament, a la creixent influència de la intel·ligència artificial i a l’aprofitament que es pot obtenir de la realitat virtual augmentada).

Notícies relacionades

«No només serà una gran oportunitat perquè els experts comparteixin els seus coneixements, sinó que permetrà que les empreses i els emprenedors que acudeixin al MWC es connectin i disfrutin d’aquests coneixements», va explicar Laporta, que va incidir en el benefici econòmic i del coneixement que generarà la fusió entre el Barça i MWC i en la millora del rendiment de l’esportista i de «les experiències dels aficionats» en els esdeveniments esportius.

Hoffman, distingit per EL PERIÓDICO com el Català de l’Any el 2022 per ser, entre altres raons, un dels màxims defensors de mantenir a Barcelona la fira de telefonia mòbil més important del món, va qualificar d’«inici meravellós» que el MWC coincideixi amb el cicle de conferències del Barça. «Gràcies per deixar-nos utilitzar el poder d’aquest club tan gran per construir un futur millor en el món dels esports. Estic convençut que junts podem aconseguir coses meravelloses», va dir el dirigent nord-americà.