XAVI AVALA LA FIRMA

El Barça executa l’any opcional i renova Marcos Alonso

El defensa madrileny, de 32 anys, garanteix la seva continuïtat fins al 30 de juny del 2024

El Barça executa l’any opcional i renova Marcos Alonso

FCB

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Marcos Alonso seguirà al Barça fins al 2024. Amb tota seguretat. El Barça ha executat la clàusula del contracte per ampliar un any més el compromís del defensa blaugrana després dels bons informes de Xavi Hernández que advocava per la seva continuïtat, que ja estava contemplada de forma opcional. «S’ha adaptat de manera extraordinària. És una persona fantàstica i un futbolista solvent i contrastat», va argumentar el tècnic.

Notícies relacionades

Marcos, de 32 anys, va firmar l’estiu passat per una temporada més una altra d’opcional procedent del Chelsea. Va arribar amb la carta de llibertat. El Barça li va estendre un contracte d’un any més un altre que ara ha segellat. La clàusula de rescissió es manté invariable en els 50 milions d’euros.

«És un fitxatge d’alt nivell que està sent important i ho serà més en els pròxims partits», va dir l’entrenador, que l’ha utilitzat en 19 dels 28 partits, 11 dels quals com titular. Marcos ha marcat dos gols: contra el Viktoria Pilsen (2-4) i l’Espanyol (1-1). Xavi l’ha alineat de central esquerre i lateral esquerre. La polivalència i el bon rendiment han justificat l’ampliació d’un contracte que vencia el 30 de juny del 2023.

Temes:

Futbol