Actualitat blaugrana

Xavi afirma que la sanció a Lewandowski li sembla excessiva

El tècnic blaugrana reitera que el club recorrerà el càstig de tres partits imposat al davanter polonès

Xavi afirma que la sanció a Lewandowski li sembla excessiva

REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Xavi Hernández, tècnic del Barça, ha sigut molt contundent aquest dilluns a l’assegurar que el club pensa recórrer la sanció imposada al seu davanter polonès Robert Lewandowski per la seva expulsió en el partit contra l’Osasuna. L’entrenador ha defensat el seu jugador, que en aquests moments està concentrat amb la seva selecció a Qatar per disputar el Mundial. Polònia debuta aquest dimarts en el torneig i s’enfronta a Mèxic.

Notícies relacionades

«Pensem recórrer la sanció, ja que la considerem excessiva. El que va fer Robert va ser un gest impulsiu i així ho ha explicat el jugador. Creiem que són molts partits de càstig i intentarem que se li pugui rebaixar la sanció, ja que sempre ha sigut un futbolista amb una conducta exemplar», ha remarcat Xavi durant una xerrada que ha tingut lloc aquest dilluns al Santander Work Café de Barcelona.

La versió del jugador

El mateix jugador, a la seva arribada a Qatar, ja es va pronunciar en termes semblants al seu entrenador. «Ha sigut una sanció excessiva, massa severa», va dir Lewandowski divendres passat a preguntes de periodistes polonesos. Allà va tornar a remarcar que el gest que va fer després de rebre la targeta vermella no anava dirigit a l’àrbitre, sinó al seu entrenador. «Però no va ser per a ell, era per a l’entrenador, tothom ho sap, perquè estava en direcció a ell i no a l’àrbitre», va insistir el futbolista a Qatar.