Koundé veu el Barça amb opcions a la Champions

El defensa francès admet que encara ha de millorar i insisteix que prefereix jugar com a central

Koundé veu el Barça amb opcions a la Champions

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Jules Koundé creu que el Barça té opcions de guanyar la Champions, «una competició preciosa», en paraules del defensa francès. Tot i que està enclavat en el grup de la mort. «Estic molt il·lusionat de disputar i disfrutar d’aquests partits grans que venen», afirma el lateral, convençut que el Bayern i l’Inter també estan preocupats per competir amb el Barça.

Ser campió, o aspirar a ser campió, és una obligació inherent a tot jugador del Barça. No se li escapa a Koundé, que veuria omplert el seu objectiu d’aquesta temporada si conquereix un títol, a part del son que té d’entrar en la convocatòria de França per al Mundial. Això serà una conseqüència de la seva traça en el Barça.

«El grup té molt marge de progressió i hi ha coses encara per millorar, però tenim una plantilla àmplia, amb molta qualitat i que pot competir molt bé», assegura el defensa.

Notícies relacionades

El bon inici ha cultivat la il·lusió al vestidor, renovada amb les victòries i l’arribada de nous jugadors. Koundé no es va molestar amb el club per haver sigut l’últim a debutar, ja que no podia ser inscrit a causa del límit salarial. «Tenia plena confiança en el club, així que em vaig centrar a preparar-me bé per quan jugués», va aclarir, després de repetir que prefereix jugar de central que fer-ho de lateral, tot i que s’adaptarà al que ordeni Xavi.

Contra el Viktoria no sabrà fins a l’últim moment si repeteix a la banda, com en l’inici del partit contra el Sevilla, o al centre, com va acabar. Bellerín, fitxat com a lateral, no està en la convocatòria europea. Podria exercir aquesta funció Sergi Roberto, amb la qual cosa Koundé passaria al centre per donar descans a Araujo.

Temes:

Champions