PRETEMPORADA

El Barça femení venç el PSG en la tanda de penals (5-3)

  • El conjunt de Jonatan Giráldez es va imposar a l’equip francès, aconseguint el tercer lloc en l’AMOS French Cup

  • El torneig ha evidenciat els aspectes que ha de corregir l’equip abans que comenci la Lliga

El Barça femení venç el PSG en la tanda de penals (5-3)

@FCBfemeni

1
Es llegeix en minuts

El Barça va vèncer el París Saint Germain en la tanda de penals, en el partit pel tercer lloc de l’AMOS French Cup. El torneig ha mostrat al club els errors que ha de corregir abans que comenci la temporada. Tot i que sense l’equip titular, els dos partits disputats –contra rivals directes de la Champions– han evidenciat la fragilitat de l’equip per encaixar gols.

La primera part del Barça va tenir un nom propi, Geyse Ferreira. La brasilera va pressionar amunt i va generar diverses ocasions per a les blaugranes. Però va ser el PSG qui es va avançar en l’única oportunitat que va tenir en el primer temps. El xut de falta de Bachmann es va quedar sense amo dins l’àrea i Ngueleu Nina, la màxima golejadora del Juvenil, va superar la barrera i va fer el primer gol del partit. Poc després, Geyse va empatar després de prendre-li la pilota a Georgieva dins l’àrea i superar Picaud.

Notícies relacionades

Molt més lent va ser el ritme del partit en el segon temps. La primera ocasió del PSG no va arribar fins al minut 70. El Barça sí que havia tingut la primera oportunitat en els minuts inicials de la represa, amb una rematada de cap de Mapi León que va sortir a l’esquerra de la portera. La central, que havia sortit en la mitja part, va ser expulsada minuts després per una falta a Diani a prop de l’àrea. Va ser precisament la francesa qui va disposar de l’ocasió més clara de la segona part. Va superar Paños i Engen va treure la pilota entre els tres pals.

El PSG va reviure al final del partit. Va poder marcar en l’últim minut del matx però la parada de Sandra Paños va obligar a la tanda de penals. Karchaoui va fallar en el tercer llançament i això va donar la victòria a les blaugranes, que van transformar els cinc que van xutar.