Partit Solidari

Unes 51.500 entrades venudes per al partit solidari entre Barça i Manchester City per l’ELA

El partit impulsat per Juan Carlos Unzué es jugarà el 24 d’agost a l’Spotify Camp Nou

Unes 51.500 entrades venudes per al partit solidari entre Barça i Manchester City per l’ELA
1
Es llegeix en minuts

Futbol Club Barcelona i Manchester City jugaran un partit solidari el 24 d’agost a les 21.30 per recaptar beneficis per a la lluita contra l’ELA (esclerosi lateral amiotròfica). El partit impulsat per Juan Carlos Unzué, exporter i tècnic a qui li van diagnosticar aquesta malaltia fa dos anys, serà el promotor que intentarà aconseguir la recaptació més gran per combatre la cruel malaltia. En el dia d’avui, el Barcelona ja ha aconseguit vendre més de 51.500 entrades.

Barcelona i Manchester serà els que donaran espectacle al terreny de joc per ajudar Juan Carlos Unzué i totes les persones que pateixin aquesta malaltia, ja que es manté el propòsit d’aconseguir la recaptació més gran per investigar l’ELA. Unzué va creure convenient ajuntar Xavi Hernández i Pep Guardiola per omplir l’Spotify Camp Nou el dia 24 d’agost, ja que seria el retrobament de dues icones del barcelonisme per una causa major que sobrepassa el futbol.

Fundació Luzón

Notícies relacionades

La recaptació obtinguda amb el partit solidari anirà destinada a la Fundació Luzón. Francisco Luzón va ser diagnosticat d’ELA el 2014 i va crear la fundació, amb la intenció de recaptar diners per a la investigació, millorar la qualitat de vida dels afectats i per prevenir en el diagnòstic de la malaltia.

A més, aquesta fundació també té una feina social al conscienciar la societat de la gravetat d’aquesta malaltia degenerativa. María José Arregui, vídua de Francisco Luzón, és la presidenta executiva de la fundació, una fundació sense ànim de lucre.