OPERACIÓ DESCARTADA

Azpilicueta renova amb el Chelsea i no vindrà al Barça

El capità del club anglès amplia el contracte dues temporades més i Xavi haurà de buscar un altre lateral dret per a la plantilla blaugrana

Azpilicueta renova amb el Chelsea i no vindrà al Barça

@CesarAzpi

1
Es llegeix en minuts

César Azpilicueta deixa de ser un objectiu del Barça. Xavi Hernández ja no podrà pensar en el futbolista navarrès com un defensa útil capaç de jugar de lateral o de central. Ha de descartar-lo. Azpilicueta ha ampliat el contracte que té amb el Chelsea, del qual és el capità, per a dues temporades, fins al 2025. El club anglès va anunciar els dorsals d’aquesta temporada i el defensa continuarà lluint el 28.

Notícies relacionades

El Chelsea era contrari a desprendre’s d’Azpilicueta després d’haver perdut Andreas Christensen (al Barça) i Antonio Rüdiger (al Madrid), que van marxar gratis a l’acabar el contracte, i li va renovar unilateralment una campanya (fins al 2023) per haver disputat el nombre de partits pactat. El Barça insistia a arribar a un acord amb el Chelsea, que, pel que sembla, va endurir la postura al veure escapar Jules Koundé també en direcció cap al Camp Nou. Xavi també vol Marcos Alonso, el quart defensa blau titular, perquè faci competència a Jordi Alba.

Azpilicueta ha estat esperant un acord entre els clubs i, al no produir-se, dos dies abans del començament de la Premier (el Chelsea visita l’Everton aquest dissabte a les 17.30 h), ha optat per ampliar el contracte després de comprovar que ni la nova propietat del club ni l’entrenador, Thomas Tuchel, volien marxés.

Temes:

Barça