LA PLANIFICACIÓ BLAUGRANA

Mingueza deixa el Barça per anar al Celta

El defensa blaugrana firmarà per quatre temporades amb l’equip gallec, i s’incorporarà immediatament

Mingueza deixa el Barça per anar al Celta

EP

1
Es llegeix en minuts

Òscar Mingueza continuarà la seva carrera esportiva al Celta de Vigo. Un dels descartats per Xavi Hernández a finals de la temporada passada ha trobat un destí que li agrada i on comptarà amb les oportunitats de ser titular que li eren negades al Barça. Més encara amb l’arribada de dos defenses més com Andreas Christensen i l’acabat de fitxar Jules Koundé, que serà presentat dilluns.

El Barça va anunciar un principi d’acord amb el Celta, i el deixava pendent que el futbolista passés la revisió mèdica i es firmessin els contractes, cosa que es farà dilluns. Mingueza, de 23 anys, firmarà per quatre temporades. Cap dels dos clubs va detallar els termes de l’acord. Només va transcendir que el Barça es reserva un percentatge en el cas d’una futura venda del defensa català.

Notícies relacionades

Mingueza és el primer i únic jugador que ha trobat una sortida fora del Barça dels cinc a què Xavi va comminar que busquessin equip tan bon punt es va acabar la Lliga. Com els altres, va quedar apartat de la gira i s’ha estat entrenat a Sant Joan Despí.

Neto Murara, Riqui Puig, Samuel Umtiti i Martin Braithwaite segueixen igual: sense equip. La setmana vinent, en teoria es reincorporaran a la disciplina de la plantilla després de la gira pels Estats Units.