‘OPERACIÓ SORTIDA’ AL CAMP NOU

El Barça dona permís a Lenglet perquè viatgi a Londres i tanqui la seva cessió amb el Tottenham

El Barça dona permís a Lenglet perquè viatgi a Londres i tanqui la seva cessió amb el Tottenham

FCB

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça ha concedit permís a Clement Lenglet perquè viatgi a Londres i segelli els detalls finals de la seva cessió al Tottenham. El préstec per un any i amb opció a compra és la fórmula pactada entre els dos clubs per trobar una sortida al defensa francès, que tenia contracte al Camp Nou fins al 2026.

D’aquesta manera, Xavi comença a veure ja mesures concretes en la liquidació de la plantilla que ha exigit per construir el seu projecte. El tècnic ja li va comunicar al defensa que no entrava en els seus plans, i li obria així la porta de sortida del Barça, que podria rebre cinc milions d’euros per aquesta operació.

Notícies relacionades

L’arribada de Christensen, a cost zero, del Chelsea ha dificultat encara més les opcions de Lenglet, que necessita jugar amb regularitat per tenir opcions d’anar al Mundial de Qatar-2022, que s’inicia al novembre, amb la selecció francesa.

Lenglet, per tant, no serà dilluns, 4, en l’inici dels entrenaments. El club ha comunicat a Riqui Puig, Umtiti i Mingueza que tampoc es presentin dilluns perquè aprofitin una setmana més per buscar la seva nova destinació.