Aquesta tarda

Així ha sigut la tertúlia sobre el Reial Madrid - FC Barcelona amb Emilio Pérez de Rozas, Marcos López i Albert Guasch

Els tres periodistes han analitzat el clàssic que es disputa diumenge

Així ha sigut la tertúlia sobre el Reial Madrid - FC Barcelona amb Emilio Pérez de Rozas, Marcos López i Albert Guasch
1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres s’ha celebrat un debat sobre el Reial Madrid - Barcelona entre tres membres destacats de la secció d’esports de EL PERIÓDICO. Emilio Pérez de Rozas, Marcos López i Albert Guasch analitzaran en directe per la web del diari i el seu canal de Youtube el clàssic que es disputa diumenge a les nou del vespre al Santiago Bernabéu.

Notícies relacionades

Emilio Pérez de Rozas, incisiu analista de l’actualitat blaugrana, Marcos López, un dels principals especialistes des de fa anys de tot el que s’esdevé al voltant de l’entitat barcelonista, i Albert Guasch, responsable de la secció d’esports de EL PERIÓDICO, han coincidit que el partit té més al·licients del que la classificació pot indicar i que Xavi Hernández no desnaturalitzarà la seva aposta pel joc valent que l’ha caracteritzat fins ara malgrat tractar-se de la seva primera visita al Bernabéu com a entrenador.

Serà el primer Madrid-Barça al coliseu blanc també per a diversos jugadors i, per descomptat, s’ha valorat la figura de Pedri i les seves possibilitats de creixement, que són immenses.