ALVES, ÚNIC LATERAL DRET

Dest pateix una lesió muscular i és baixa per al clàssic contra el Madrid

El club no precisa el temps que haurà d’estar de baixa el defensa nord-americà

Dest pateix una lesió muscular i és baixa per al clàssic contra el Madrid

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Xavi Hernández, l’entrenador del Barcelona, es queda sense Sergiño Dest. Just ara quan el lateral nord-americà estava disfrutant del seu millor moment patia una lesió muscular a Istanbul que frustra la seva integració en l’equip. A l’arribada de Turquia, el defensa, segons ha confirmat el club blaugrana, ha sigut sotmès a diverses proves mèdiques, que han revelat que no jugarà diumenge contra el Madrid en el clàssic de la Lliga.

I el diagnòstic no és gens bo per a Dest. Ni tampoc per a Xavi, que es queda amb Dani Alves com a únic lateral dret a la plantilla, fet que l’obligarà, en cas que el brasiler tingui algun problema físic, a recórrer a Araujo (ja va ser el substitut de Dest davant el Galatasaray) o Mingueza

Notícies relacionades

«Les proves han mostrat que Dest té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. És baixa i la seva evolució marcarà la disponibilitat», ha indicat el club en el seu comunicat sense especificar quant temps haurà d’estar lluny dels terrenys de joc.

Podria estar, almenys, tres setmanes de baixa, fet que complica la seva presència en el partit d’anada dels quarts de final de l’Europa League davant l’Eintracht fixat per al 7 d’abril a Frankfurt. El problema és que Alves no va ser inscrit per a aquesta competició, fet que condiciona, i molt, els plans de Xavi.