21 DE MAIG A LES 19.00

La final de la Champions femenina, a la mateixa hora que la de l’Eurolliga

La UEFA anuncia que Torí serà la nova seu, un dia abans dels previst

La final de la Champions femenina, a la mateixa hora que la de l’Eurolliga
2
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El ball de seus i dates de la final de l’Eurolliga masculina i la Champions femenina ha fet que finalment coincideixin el mateix dia i hora: el dissabte 21 de maig a les 19.00. Una cosa que podria afectar directament els directius i aficionats del Barça, finalista l’any passat en les dues competicions i que és un dels favorits als dos trofeus.

La final de la màxima competició del bàsquet havia de celebrar-se del 27 al 29 de maig, però finalment Belgrad acollirà el torneig del 19 al 21 de maig. Les dues semifinals es disputaran el dijous 19, amb horaris ja marcats (18 i 21 hores) i el partit pel tercer lloc i la final se celebraran el dissabte dia 21 a les 16 i a les 19 hores. La decisió es deu a les fortes mesures sanitàries d’entrada que exigeix Alemanya en l’actual situació de pandèmia. Si aquestes es prolonguen en el temps impedirien l’assistència a la ‘final four’ d’una gran nombre d’aficionats i fins i tot podria afectar alguns esportistes.

Efecte dòmino de la guerra d’Ucraïna

La guerra d’Ucraïna ha provocat un efecte dòmino a les seus de la Champions. Saint Denis havia d’acollir la lluita per la corona femenina el 22 de maig. Però després de la invasió decretada per Vladímir Putin la UEFA va decidir moure a l’estadi parisenc la final masculina que s’havia de celebrar a Sant Petersburg i buscar una nova plaça per a la femenina: Torí. A l’avançar-ho un dia es disputarà a la mateixa hora que l’Eurolliga, per la qual cosa Nikola Mirotic i Alexia Putellas podrien estar lluitant alhora per la glòria culer.

Mentre que el bloc de Jasikevicius, subcampió la temporada passada, és l’actual líder de la fase regular de l’Eurolliga, les blaugrana, vigents campiones continentals i principals favorites, són a quarts de final, on s’enfrontaran al Madrid.

Entrades de la ‘final four’ a la venda

Notícies relacionades

L’Eurolliga, d’altra banda, va anunciar ahir que el dia 16 de març es posaran a la venda les entrades per a la ‘final four’ de Belgrad, després que la temporada passada hagués de disputar-se a porta tancada per la pandèmia.

Les entrades estaran disponible a la venda ‘online’ a la web wwwf4tickets.com i estaran dividides en nou categories diferents, els preus de les quals anirà dels 110 als 552 euros, respectivament. Les entrades donaran dret a l’accés tant a les dues semifinals que es disputaran el dijous 19 de maig com al partit pel tercer lloc i a la final del dia 21.