UN FUTBOLISTA SOTA LA LUPA

Ter Stegen: «Si estigués malament o en mala forma, no estaria al camp»

«Analitzo cada partit que jugo i estic bastant tranquil amb el meu rendiment: estic fent bé moltes coses», es defensa el porter del Barça

Ter Stegen: «Si estigués malament o en mala forma, no estaria al camp»
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Marc André ter Stegen està bé. En bon estat anímic, i en bona forma física. Això diu el porter del Barça, que no aconsegueix aclarir els dubtes que suscita el seu rendiment pel menor nombre de parades i el nombre de gols encaixats: 41 gols en 31 partits.

Una de les explicacions d’aquesta aparent pèrdua d’eficàcia s’atribueix a les dues operacions que ha patit al genoll dret els dos últims estius. «La gent sempre opina i té més coneixements que els altres, fins i tot en saben més que jo», replicava el meta alemany. El seu desmentiment va ser a través d’un al·legat personal: «Si estigués malament o en mala forma, no estaria al camp. Tinc una responsabilitat amb l’equip, amb mi mateix i amb el club».

Notícies relacionades

Ter Stegen va afirmar que se sent en un bon estat de forma. Sabent que en el futbol «hi ha bons moments i altres de menys bons» el moment actual seu, afirmava, és dels àlgids. Si no ha progressat, i si aquesta és la sensació general, és perquè aquestes lesions (o d’altres) suposen una aturada al treball quotidià, a la millora diària dels entrenaments.

«Algun de vosaltres ha aprofitat per llançar una mica de gasolina al foc en les últimes setmanes», va dir amb un somriure i sense acritud Ter Stegen, assegut a la sala de premsa de l’estadi Maradona i davant els periodistes. Va dir entendre la feina de la crítica, però la seva consisteix a «analitzar» les seves actuacions en els partits i detectar quins són les seves errades, «que potser no les veieu», va apuntar. «I estic bastant tranquil amb el meu rendiment perquè estic fent bé moltes coses i en d’altres sé que he de millorar».